Bedrukkingskosten

Hieronder ziet u de verschillende prijzen die Drukwerk93 hanteert voor het bedrukken van uw kleding. Wij hanteren geen instelkosten en bedrukken al vanaf 1 stuk. Het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen kleding bij ons aan te leveren.

Logo groot (A4 formaat)
€6

Logo klein (borst/mouw formaat)
€3.75

Naam + rugnummer
€7,50

Naam (los)
€5

Rugnummer (los)
€5

Initialen
€2,50

Alle bovenstaande prijzen zijn gehanteerd op basis van 1 kleur. Heeft u meerdere kleuren in het logo zitten? Mail dan even uw logo door naar info@drukwerk93.nl en dan maken wij voor u een prijs op maat.

Op het moment dat de kleding in ons bezit is hanteren wij een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Heeft u het eerder nodig, laat het ons weten en dan kunnen wij altijd iets regelen. Bij extreem grote aantallen kan de levertijd iets langer zijn, wij communiceren dit altijd vooraf aan u.

Bij grotere aantallen kunnen wij bovenstaande prijzen meestal nog scherper aanbieden? Wilt u meer dan 20 kledingstuks tegelijk laten bedrukken. Mail dan even naar info@drukwerk93.nl om een offerte op maat een te vragen.

Handleiding voor het wassen bij digitale druk

We geven je graag een aantal wasvoorschriften mee. Hierdoor kun je nog langer genieten van jouw kleding met bedrukking. Allereerst raden we je aan om shirtjes, jacks en andere tops binnenstebuiten te wassen. Als je dit niet doet, kan het bedrukte logo of de foto beschadigen en dat wil je natuurlijk niet. Verder is het raadzaam om op maximaal 40 graden te wassen. Wanneer je dit niet doet, kan de kleding krimpen en de bedrukking kan los gaan laten. Tot slot kun je de kleding na het wassen het beste laten drogen op een rek of in de zon. Niet in de wasdroger dus. Alles kort op een rijtje:

  • Voor het wassen het textiel binnenstebuiten draaien.
  • Maximaal op 40 graden je kleding wassen.
  • Na het wassen niet in de wasdroger doen.

Geen aanmaak- en instelkosten

Bij Drukwerk93 zul je niet te maken krijgen met extra kosten, zoals bijvoorbeeld instelkosten en aanmaakkosten. Dat betekent dat als jouw aangeleverde logo’s of foto’s niet van goede kwaliteit is, wij je graag helpen om de kwaliteit te verbeteren. Dit is een geheel gratis extra service. Je kunt de bestanden aanleveren in EPS, PDF, JPG, PNG of Vector. Heb je andere bestandstypen? Laat het ons gerust weten. Wellicht dat we je dan alsnog kunnen helpen. Als we hiermee klaar zijn, laten we je altijd het resultaat zien. Pas als je hiermee akkoord gaat, beginnen we met het bedrukken.

Showroom

Soms wil je liever eerst zien wat je koopt. Dat is ook mogelijk bij Drukwerk93. We beschikken over een prachtige showroom aan de Hazepad 15-8 in Breda. Stap snel in de auto en bekijk het verschil tussen bijvoorbeeld een katoenen shirt of een workwear shirt. Je kunt het beste even een afspraak maken met Glenn van Peer. Hij is telefonisch te bereiken op 0612936890 en laat je graag zien hoe we te werk gaan en welke verschillende kwaliteitskleding we aanbieden We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.